LEMONEX ADVANCE ADA BERITA BAIK UNTUK ANDA YANG DAH LAMA HILANG KEYAKINAN DIRI DISEBABKAN OLEH BERAT BADAN BERLEBIHAN DAN WAJAH YANG KUSAM.

BACA SETIAP PATAH KATA DI LAMAN WEB INI JIKA ANDA SERIUS NAK TERKURUS & TERPUTIH TANPA SENGAJA!

lemonex advance

Saya tak pasti anda perasan atau tidak yang orang yang gemuk kelihatan lebih tua berbanding mereka yang memilki berat badan ideal.Inilah hakikatnya.Anda yang memiliki berat badan berlebihan kelihatan lebih tua dari usia sebenar anda.Tidak hairanlah walaupun anda masih muda tapi kawan-kawan gelarkan dengan gelaran makcik-makcik.Dan menurut kajian,90% daripada mereka memiliki berat badan berlebihan kurang keyakinan diri walaupun ramai yang cuba sembunyikannya.Sudah lah nampak lebih tua dari usia,nak menggayakan pakaian yang cantik-cantik pun susah nak cari size.

JANGAN TERUSKAN MEMBACA JIKA ANDA MEMANG NAK GEMUK SEBAB ANDA RASA GEMUK ITU OHSEM DAN ANDA MEMANG RELA NAMPAK LEBIH TUA DARI USIA.

Memang sakit hati bila baca sesuatu yang kata orang ‘tepat kena batang hidung’ kan?Tapi apa boleh buat.Kebenaran itu pahit yang harus ditelan.Masih belum terlambat untuk anda ubah.Yes,saya sangat yakin anda boleh ubah.Sebab saya juga dahulu seperti anda.Gambar di bawah adalah gambar-gambar saya pemilik laman web ini.

lemonex advance

Ini kisah benar saya.Nama saya Yana.Saya memang seorang yang senang ‘naik berat badan’.Mungkin disebabkan gaya pemakanan yang kurang sihat buatkan senang untuk berat saya naik.Masalahnya bila naik,susah pula nak turun.Saya bukanlah orang yang redha dengan berat badan yang berlebihan.Sebab bila berat saya naik,saya akan jadi kurang aktif.Jadi saya akan cuba macam-macam cara untuk turunkan berat badan semula.

Masalah bertambah serius bila saya mengandungkan anak pertama.Makan,makan dan makan sehingga berat saya bertambah pada tahap yang sangat kritikal.Pada mulanya saya beranggapan yang saya akan kurus semula ‘automatik’ selepas melahirkan anak.Malangnya masalah berat badan saya jadi semakin serius sehingga mencapai 78kg.

Kesedaran untuk kurus semula meningkat bila anak semakin membesar dan aktif.Anak aktif,saya pula yang jadi kurang aktif kerana badan rasa berat sangat.Kaki dan lutut sering sakit-sakit.Macam-macam cara saya cuba untuk turunkan berat badan,dari program-program diet hinggalah ke ubat-ubat kurus.Tetapi mengecewakan.Nakpergi jogging pun malas sebab badan rasa berat dan lepas bersukan mesti sakit-sakit badan.

Cari dan cari jalan penyelesaian,akhirnya saya terjumpa dengan lemonex.Sebab lemonex minuman pracampuran lemon dan bertindak sebagai detox,jadi saya tak lah takut nak cuba macam pil-pil kurus sebelum ni.Yelah dah macam-macam telan tak kurus,memang tak lah nak makan pil lagi kan.

Lemonex waktu itu masih diperingkat percubaan,jadi saya pun cubalah trial pack dalam 10 sachet.Alhamdulillah keputusan sangat menggembirakan.Bayangkan dalam masa 4 hari sahaja,saya dapatkan kurangkan 2 kilo! Banyak tu…sedangkan ubat-ubat or minuman yang sebelum ini,1 kilo pun susah nak turun.Yang bestnya Lemonex sangat-sangat sedap dan mudah diamalkan.Sebab 1 sachet sahaja 1 hari sebelum sarapan pagi.Yang paling saya suka,perut rasa selesa sebab lemonex lawaskan pembuangan.Taklah rasa kembung je perut tu.Peluh pun keluar banyak walaupun time buat kerja rumah ringan-ringan je.Memang ohsem!

Alhamdulillah,semasa mengamalkan lemonex,saya dah mula rajin bersenam.Badan rasa semakin ringan,rajin terlebih pula sampai rasa nak pergi zumba atau jogging hari-hari.Syukur lemonex sangat membantu saya untuk turunkan berat badan.Hasilnya hanya 2 botol sahaja saya dapat turunkan lebih 10 kilo.Memang puas hati.Kemudian,terus saya contact kilang, join untuk jadi master ejen lemonex dan jual lemonex melalui WWW.LEMONEX.MY.

Kemudian,Lemonex muncul dengan LEMONEX ADVANCE.Lemonex advance ini masih mengekalkan khasiat grapefruits,lemons,nano sugar dan acid citric.Istimewanya Lemonex Advance ditambah dengan khasiat buah berry hitam (blackberry) yang menggandakan lagi pembakaran lemak dan sangat baik untuk kulit.Berry sangat baik sebagai antioksidan iaitu mengembalikan awet muda.

Fungsi baru pada lemonex advance ini sangat ohsem sebab kebanyakan kita yang berat badan berlebihan ini selalunya nampak lebih cepat dan kulit jadi kusam.Jadi,khasiat yang ada pada berry ini buatkan kulit lebih cantik,lebih cerah,berseri-seri dan mengembalikan awet muda.Alhamdulillah saya dah cuba dan hasilnya memang best!

LEMONEX ADVANCE adalah minuman pracampuran lemon,grapefuits,nano sugar,acid citric dan blackberry.

Istimewa Lemonex Advance adalah pada campuran khas buah-buahan blackberry yang menambah keberkesanan pembakaran lemak dan sekaligus mencantikkan dan mencerahkan kulit.

Bahan utama yang ada pada lemonex sebelum ini masih dikekalkan.

KELEBIHAN LEMONEX ADVANCE

7 X  ganda membakar lemak, membuang toksin & racun di dalam badan

4 X ganda detox

Sangat berkesan menyekat gula & karbohidrat diserap oleh badan untuk menjadi lemak.

Mengawal nafsu makan dan sentiasa rasa kenyang.

Memutih,mencerah dan melembapkan kulit.

Merawat kulit dari jerawat, parut, kedutan & luka

Melancarkan peredaran darah

Tiada cirit birit, sembelit atau kesan yang tidak menyenangkan

Lemak dibakar fokus pada tempat-tempat di mana lemak berkumpul seperti perut, lengan, pinggul dan bawah dagu

Tak perlu diet ketat

Tak perlu bersenam

Sedap dan mudah untuk diamalkan.

Sesuai utk lelaki,wanita dan semua perigkat umur.

Tiada kesan kembali gemuk selepas berhenti menggunakan LEMONEX ADVANCE seperti pil-pil kurus lain.

CARA GUNA LEMONEX ADVANCE

Cara guna atau pengambilan lemonex advance™ adalah sangat mudah untuk di amalkan.

Sediakan 180ml air ( suam atau sejuk ) di dalam shaker.

Masukkan 1 sachet lemonex advance™ ke dalam shaker.

Shake dan minum!

 

lemonex advance

HARGA ISTIMEWA LEMONEX ADVANCE INI TERHAD UNTUK BEBERAPA WAKTU SAHAJA.

KERANA PEMBELIAN LEMONEX ADVANCE BUAT MASA SEKARANG HANYA DIURUSKAN TERUS DARI KILANG BAGI MENJAGA KUALITI DAN MENGELAKKAN DARI DITIRU OLEH KILANG-KILANG TIRUAN.

HARGA PROMOSI :

1 BOTOL RM 160 SAHAJA!

2 BOTOL RM 300 SAHAJA!

FREE GIFT!SHAKER EKSLUSIF LEMONEX UNTUK SETIAP PEMBELIAN!

*Anda dinasihatkan buat keputusan dengan pantas kerana harga akan dinaikkan ke RM189 bila-bila masa sahaja.

ANDA SERIUS NAK KURUS & DALAM MASA SAMA MENCERAHKAN KULIT ANDA?

WHATSAPP 011-33408954 (YANA)

beli lemonex advance

 

Atau klik link di bawah untuk terus buat pembayaran menggunakan KAD KREDIT/KAD DEBIT/ONLINETRANSFER, dapatkan harga promosi dan free gift shaker eklusif khas untuk anda!

KOD DISKAUN

1 BOTOL : LADV1

2 BOTOL : LADV2

3 BOTOL : LADV3

YES! Kami terima pembayaran melalui kredit kad, debit kad, atm bank in dan online transfer.

Poslaju ke seluruh Malaysia,Singapore dan Brunei.

lemonex malaysia